Att planera semestern har aldrig varit en enkel uppgift och jag satt i samma situation då semestern skulle planeras. Det slutade dock gott och att min semester blev den bästa som jag någonsin kan komma ihåg. Den kan inte jämföras med något annat som jag har provat och det är långt ifrån sista gången det kommer att hända. Det är lätt att räkna ut vad jag pratar om, och som överskriften beskriver så handlar det om min resa till Argentina som försiggick på motorcykel. Denna semester är som sagt en klar förstaplats bland alla de semestrar som jag har varit på – och jag har varit på många semestrar genom mitt liv.

Varför en motorcykelsemester är så speciell

Det är inte för alla när man ska susa runt på landsvägarna på sin motorcykel då det kräver en speciell person om detta ska göras. Jag kan dock rekommendera alla att ge det en chans, om de gillar att åka på motorcykel. Det är nämligen en resa som kommer att bjuda på vind i håret, frihet samt att se många nya sevärdheter. Det ska också sägas att man enkelt kan resa med flera personer. Det är också viktigt att du har koll på vilka regler som gäller i Argentina.

Vad jag såg i Argentina

Mitt möte med Argentina vad fyllt av glädje och upplevelser eftersom detta vackra land har mycket att bjuda på. Självklart har det också extremt läckert väder samt vackert turkosblått vatten, som jag självklart använde en hel del tid på att njuta. Utöver detta besökta jag också en rad olika sevärdheter som jag hört bra rykten om. Iguazú vattenfallen åkte jag till exempel förbi. Dessa är praktfulla och är placerade precis på gränsen mellan Argentina och Brasilien, vilket i sig själv är unikt. Jag besökte också nationalparken Perito Francisco P Moreno, som ligger i det södra Argentina, vad djurlivet är extraordinärt. Sist vill jag självklart nämna att jag också så en enkel fotbollsmatch, då jag inte kunde låta bli, eftersom jag bara var tvungen att se den mäktiga stämningen som hör till matcher i Argentina. Dessa är bara några av de saker som jag så och om du också vill ha en upplevelse för livet så kan en motocykelresa igenom Argentina varmt rekommenderas.

 

Kategorier: semester

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *