Har du tröttnat på att samla på yllestrumpor, slipsar, vantar, halsdukar och andra trista julklappar som verkar upprepa sig år efter år och bara tar upp en massa plats i garderoben? Varför inte önska dig en upplevelse istället? Här får du en del tips och bra anledningar till varför det är en riktigt bra idé att önska sig en upplevelse i julklapp!

Mycket att välja mellan

En rolig upplevelse kommer du garanterat att minnas länge. Be därför om att själv få välja vilken upplevelse du vill ha i julklapp. Det finns en hel uppsjö av företag som erbjuder upplevelser inom allt från matlagning och vinprovning till en mysig hotellweekend, shows och föreställningar, chokladprovning, ballongfärder, tandemflygning, kryssningar, massage och spalyx. Det kan därför kännas lite klurigt för dina nära och kära att pricka in rätt upplevelse. Ett presentkort är det bästa alternativet!

En chans att fly bort från vardagen

Strumpor är kanske inte den roligaste julklappen man kan få och inte heller duger de till så mycket mer än att värma fötterna i vinterslasket. Men just strumpor är faktiskt en av de vanligaste julklapparna man kan få. Önskar du dig en upplevelse i julklapp får du så mycket mer än bara en kul aktivitet. Du får en chans att fly vardagen. Är du bilälskare kan du få testa att köra en lyxbil modell ferrari eller lamborghini. Är du en romantiker kan du ta med någon du tycker om på en lyxig brunch med bubbel. Matälskare har en mängd spännande aktiviteter att välja mellan, bland annat ost- och vinprovning, lyxmiddag och matvandring.

Delad glädje är dubbel glädje

Du kan även slå dig ihop med pojk- eller flickvännen och önska er en upplevelse för två i jul. Parupplevelser finns det väldigt gott om och visst är det trevligare att få dela glädjen med sin bättre hälft? Åk iväg på en miniweekend, välj en guidad tur på ett vineri med middag för två, flyg luftballong över fantastiska landskap, övernatta på ett lyxhotell eller unna er en härligt avkopplande spadag.

Ofta billigare än vanlig bokning

De allra flesta upplevelsebolagen erbjuder fina rabatter och erbjudanden på en mängd aktiviteter, så det behöver inte kosta pappa skjortan att ge dig en fin upplevelse i julklapp. Börja kika lite själv på vad som finns och vilken typ av upplevelse du gärna skulle vilja åka på. Jämför priser hos de olika bolagen, ibland kan de variera ordentligt, hänvisa sedan pappa till det bolaget som har bäst erbjudanden.

köp en upplevelse present på https://truestory.se/magasin/kop-en-upplevelsepresent/

Kategorier: Upplevelser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *